اسنیچهای باستاره روی شکمشان نشان ستاره دارند و اسنیچهای بیستاره، ستارهای روی شکمشان نیست. همین ستاره کوچک کافی است تا اسنیچهای باستاره چپ و راست پُز ستارههایشان را بدهند، بیستارهها را در بازیهایشان راه ندهند و اصلاً به مهمانیهایشان دعوت هم نکنند.
سالها وضع همین طور است تا یک روز سر و کله غریبهای به نام «مَک مانکی مَک بین» پیدا میشود و کار اسنیچهای بیستاره را راه میاندازد. اسنیچهای بیستاره وارد ماشین «مَک مانکی مَک بین» میشوند و ستارهدار خارج می شوند. اما این پایان ماجرا نیست، تازه ماجرای کتاب شروع میشود.
علاوه بر این قصه، دکتر زئوس دو قصه جذاب دیگر هم نوشته که اگرچه شاید به ریاضی مرتبط نباشد اما حتما از بلندخوانی آن در کلاس حظش را میبرید.
نویسنده و تصویرگر: دکتر زئوس
مترجم: رضی هیرمندی
ناشر: کتابهای فندق، واحد کودک نشر افق
سلام اگر ارتباط کتاب ها با موضوع ریاضی را هم بیان کنید خیلی بهتر می شود.
ممنون از نظرتون. دربارهی این کتاب، این که اسنیچها وارد یک دستگاه میشوند و با تغییر خارج میشوند، میتواند شروعی برای گفتگو دربارهی ماشینهای ورودی- خروجی باشد که یک تغییر را روی اعداد ورودی اعمال میکنند.
این ماشینها در حوزهی جبر دبستانی میتوانند کمک کننده باشند، چرا که میتوان بدون توجه به عدد ورودی و خروجی به آنها فکر کرد. مثلا میتوان به ماشینی فکر کرد که عملکردی بر عکس «ماشین ضرب در ۲» داشته باشد. ماشینی که اگر ورودی «ماشین ضرب در ۲» را به آن وارد کنیم، عدد ورودی آن را به ما بدهد.