«کهکشانهای متقارن»
در هر صفحه، دایرههایی میبینید که هر کدام، خورشید یک کهکشان هستند و شما باید حد و مرز این کهکشانها را مشخص کنید. برای این کار کافی است برخی خطوط را با کلیک روی آنها پر رنگ کنید (و اگر لازم شد با کلیلک دوباره، کمرنگ کنید). اما این کار دو تا شرط دارد:
۱- کهکشانها باید تقارن مرکزی داشته باشند و خورشید باید، مرکز تقارن کهکشان خودش باشد. یعنی اگر آن کهکشان حول مرکزش ۱۸۰ درجه بچرخد، دوباره روی خودش منطبق میشود.
۲- همهی قسمتهای صفحه باید بخشی از یک کهکشان باشند و هیچ قسمتی خالی نماند.
?در حالت عادی اگر خط اشتباهی رسم کنید با رنگ قرمز مشخص میشود اما با کلیک روی چرخدندهی پایین صفحه و خاموش کردن Auto-check Answers ، درست یا غلط بودن خط شما تا پایان کار نامشخص میماند.
?با کلیک روی تصویر کتاب پایین صفحه میتوانید اندازه و میزان سختی معما را تعیین کنید (بعد از تغییر هر قسمت روی search کلیک کنید).
سلام. ما بازی کهکشانهای متقارن را در کلاس پنجم بعد از آموزش مفهوم مرکز تقارن و تقارن مرکزی به دانشآموزان دادیم و با انجامش کلی لذت بردند و چون حالت معمایی داشت و اسم کهکشان براش انتخاب شده بود، برای دانشآموزان این ردهی سنی و از جنس پسر جالب بود. از تمامی عزیزانی که این لینکها و بازیها را در اختیار معلمان و فعالان بخش آموزش ریاضی میگذارند، سپاسگزارم.