جستجوی سریع

  • واژه‌های کلیدی

  • انتخاب پایه

  • انتخاب قالب

  • انتخاب موضوع

ایده‌های دوست‌داشتنی

قاب ده‌تایی مرتب

قاب ده‌تایی مرتب!

قاب ده‌تایی نامرتب

قاب ده‌تایی نا مرتب!

قاب پنج‌تایی

در قاب پنج‌تایی چند تا می‌بینی؟

قطعه‌های دایره‌ای

قطعه‌های دایره‌ای

دیوار کسر

دیوار کسر

بقیه‌اش چند؟

بقیه‌اش چند؟

خرد کردن ضربی یک عدد

خرد کردن ضربی یک عدد

ترکیب ضربی دو عدد

ترکیب ضربی دو عدد

«چارخانه و خاله کشمشی»

این مجموعه شامل ۵ کتاب به نام های «چی بردارم، چی برندارم؟»، «می آیی بریم سفر؟»، «درخت ها کجا می روند؟»، «سفر بی سفر» و «سفر کجاست؟» است.
موضوع‌ این کتاب‌ها سفر است، از پیش از سفر تا رسیدن به مقصد.
در این مجموعه، به مفاهیم مختلفی پرداخته شده که برخی از آن‌ها به ریاضی مرتبط هستند. مثلا در جلد سوم، به نسبی بودن بالا و پایین به خوبی توجه شده است.
اما آنچه این کتاب‌ها را نامزد استفاده در کلاس ریاضی می‌کند، تصویرسازی آن‌ها است. تصویر برخی از صفحات کتاب، نقاشی‌هایی در صفحه شطرنجی است و این می‌تواند فرصتی برای انجام فعالیتی مشابه باشد.

فعالیت ریاضی بعد از خواندن کتاب:
معلم از بچه‌ها می‌خواهد که با دقت به تصویرهای کتاب نگاه کنند و بگویند که شطرنجی بودن زمینه برخی تصاویر، چگونه بر رسم تصویرها اثر گذاشته است. پس از گفتگو در کلاس و شنیدن پاسخ‌های مختلف بچه‌ها، معلم از آن‌ها می‌خواهد که روی کاغذ شطرنجی، چند تا مربع، مثلث و مستطیل بکشند و شکل‌هایی را که دوستانشان رسم کرده‌اند، ببینند. در پایان فرصتی نقاشی روی صفحه شطرنجی برای بچه‌ها فراهم می‌شود.

نویسنده و تصویرگر: طاهره ایبد 
تصویرگر: یاسمن ثروتیان
ناشر : کانون پروش فکری کودک و نوجوان

اگر این ایده را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

برای ورود روی لینک زیر کلیک کنید:

دیدگاه‌ها

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
دنبال کردن
آگاه کردن
guest
0 دیدگاه‌ها
قدیمی‌ترین
جدیدترین بیشترین رای
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

ایده‌های مرتبط